BOR – GASZTRONÓMIA – KULTÚRA

Duna Vendégház

Vendégházunk Mohács belvárosában, a Duna partján, családias, nyugodt környezetben, a városközponttól mindössze 400 m-re található. Szobáink külön fürdőszobával rendelkeznek, televízióval és WIFI-vel felszereltek. Tágas udvarunkban fa játszótér és grillezésre-bográcsozásra alkalmas tűzhely található. Az udvarban a vendég gépkocsik számára fedett parkolóhelyet biztosítunk.

“Nagyon kedvesek a szállásadók! A borkóstolóval egybekötött vacsorát mindenképpen érdemes igénybe venni. Nagyon finom volt és nagyon jól éreztük magunkat.”

“A szállás tiszta, rendezett, baráti fogadtatás. Ajánlom mindenkinek.”

“Minden pontosan úgy működött ahogy megbeszéltük. A szoba tiszta takaros a szállásadók udvariasak segítőkészek voltak.”

– szállás.hu

MEDITERRÁN KIKAPCSOLÓDÁS

Borkóstolók

Palackozott borainkkal szeretnénk a borbarátokat is fokozatosan megismertetni. Mohács belvárosában, a szintén családunk által működtetett Duna Vendégház alatt alakítottuk ki hangulatos borospincénket, ahol lehetőség nyílik az érdeklődők számára borkóstolásra és természetesen vásárlásra is. Kialakítás alatt van és hamarosan átadásra kerül a szőlőhegyi Bükös-szurdokban egy vendégfogadásra kialakított présház boraink megszületésének közvetlen közelében. Várjuk kisebb és nagyobb létszámú csoportok bejelentkezését!

BOROSPINCE A DUNA VENDÉGHÁZ ALATT

Mohácsi és környékbeli programok

Városunkban és környékünkön számos kulturális, gasztronómiai és szórakoztató programból válogathat! Az elmúlt néhány évben rendkívül sok és komoly idegenforgalmi beruházás realizálódott Mohácson. Mielőtt útnak indulna kérje segítségünket, szívesen összeállítunk családja, társasága részére egy programajánlatot környékünkön.